I. Fortrydelsesret:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler med Dansk Idrætsmedicinsk Selskab DIMS. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget bekræftelsesmail.
Inden 14 dage fra modtagelse af bekræftelse, skal du meddele os om, du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Meddelelsen skal sendes til
mail@sportsmedicin.dk , og i din meddelelse skal det fremgå tydeligt at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig Det er kursistens ansvar at give betalingsoplysninger (konto- og registreringsnummer) til Dansk Idrætsmedicinsk Selskab DIMS, ved meddelelse om ønsket refundering eller brug af fortrydelsesret.

Tilbagebetaling gennemføres med bankoverførsel og sker efter 7-10 bankdage.

II. Reklamationsret:

Eventuel reklamation skal være os i hænde senest 30 dage efter kursets afslutning. Henvendelse rettet til:

Dansk Idrætsmedicinsk Selskab
Bispebjerg Hospital
Att. Institut for Idrætsmedicin, Indgang 8
Nielsine Nielsens Vej 11
2400 København NV
mail@sportsmedicin.dk

III. Betalingsvilkår: 

Dansk Idrætsmedicinsk Selskab modtager betaling med VISA-Dankort & MobilePay. Betalingen vil blive trukket på din konto ved tilmelding til et eller flere af vores kurser.

Dansk Idrætsmedicinsk Selskab krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Alle beløb er i Danske Kroner (DKK).

Din tilmelding til kurser er gyldig, når du har betalt.
Når du tilmelder dig kurser, tilmelder du dig hele forløbet og er forpligtet til at betale det fulde beløb.

IV. Leveringsbetingelser:

Kursisten modtager ved tilmelding bekræftelse på den e-mail, som oplyses ved tilmelding. Endeligt program for kurset sendes efterfølgende på e-mail.  

V: Firmaoplysninger: 

Dansk Idrætsmedicinsk Selskab
Bispebjerg Hospital
Att. Institut for Idrætsmedicin, Indgang 8
Nielsine Nielsens Vej 11
2400 København NV
CVR: 50622614
E-mail: mail@sportsmedicin.dk

VI. Persondatapolitik/Privatlivspolitik: 

Persondatapolitik hos DANSK IDRÆTS MEDICINSK SELSKAB

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos DANSK IDRÆTS MEDICINSK SELSKAB.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

DANSK IDRÆTS MEDICINSK SELSKAB indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører et køb af vores produkter

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.sportsmedicin.dk er DANSK IDRÆTS MEDICINSK SELSKAB, Bispebjerg Hospital Att. Institut for Idrætsmedicin, Indgang 8 Nielsine Nielsens Vej 11 2400 København NV, cvr nr. 50622614 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Quickpay inklusive information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos www.standoutmedia.dk og betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i www.standoutmedia.dks datacentre.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@sportsmedicin.dk.

VII. Aflysning eller ændring i kursusdage
Kurser afvikles på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud.
Dansk Idrætsmedicinsk Selskab DIMS forbeholder sig ret til løbende at justere kursusbeskrivelser og i tilfælde af, at Dansk Idrætsmedicinsk Selskab DIMS er nødt til at aflyse, vil du få det fulde indbetalte beløb retur.