Kære DIMS medlem

Generalforsamling 2022

I stedet for den aflyste SportsKongres, afholdte DIMS et årsmøde fredag d. 4. februar. Årsmødet blev arrangeret på rekordtid med et stærkt fagligt program, generalforsamling og efterfølgende middag.
Dagen blev tilbudt som et gratis tilbud til DIMS-medlemmer med en beskeden egenbetaling for deltagelse i middagen.
Ca. 90 medlemmer deltog fysisk i mødet, mens op til 30 medlemmer deltog online.
Vi er fra bestyrelses side utrolig glade for denne store opbakning og vil gerne takke alle deltagere!

På generalforsamlingen var der valg til bestyrelsen, idet formanden for DIMS Kristoffer W. Barfod, næstformand Jesper Petersen og kassér Niels Christian Kaldau sammen med repræsentant for de ekstraordinære medlemmer Kristian Thorborg alle udtrådte af bestyrelsen (for Jesper og Niels Christians vedkommende grundet at de havde siddet de maksimale 6 år i bestyrelsen).
I henhold til DIMS’ vedtægter kunne Niels Christian Kaldau dog stille op som formand for den nye bestyrelse og da han blev valgt ind, kan han være med til at sikre en kontinuitet i bestyrelsen arbejde.
Som nye ordinære medlemmer til bestyrelsen blev reumatolog Rasmus Oscar og praktiserende læge Kasper Lorentzen valgt ind. Som repræsentant for de ekstraordinære medlemmer blev fysioterapeut Behnam Liaghat valgt ind.

SportsKongres 2022/2023

Selv om SportsKongres 2022 desværre blev aflyst, er de abstracts, der var udvalgt til oral præsentation, blevet publiceret online i BMJ Open Sport & Exercise Medicine: https://bmjopensem.bmj.com/content/8/Suppl_1

Vi er glade for, at forpersoner for kongressen Annika Winther og Christina Ramos Stavngaard har valgt at tage en tørn mere, og lad os nu håbe, at 3. gang bliver lykkens gang for, at DIMS og DSSF kan afvikle SportsKongres 2023, som vi kender det fra før corona!

Traumekursus d. 13.-14. juni 2022

DIMS har længe haft som mål at kunne være med til at uddanne læger, der arbejder i sportsklubber eller ved idrætsstævner, i håndtering af medicinske og kirurgiske traumer i en præhospital kontekst.
Vi er derfor glade for, at vi kan tilbyde et spændende 2-dages kursus, der indeholder dels teoretisk gennemgang af traumer og dels praktisk træning i form af færdighedsstationer.
Kurset afholdes d. 13. og 14. juni på Hvidovre Hospital. Se DIMS’ hjemmeside www.sportsmedicin.dk for mere info om kurset og tilmelding.

Dansk Sportsmedicin

Dansk Sportsmedicin www.dansksportsmedicin.dk har i de seneste år gennemgået en forvandling fra det fysiske ’blå blad’ via et online blad til nu at have et mere tidssvarende format, hvor der publiceres fokuserede artikler, infographics og podcasts.
For ikke at gå glip af nye opslag er det muligt at tilmelde sig Dansk Sportsmedicins nyhedsmail via dette link: http://eepurl.com/hRm85r

[table “7” not found /]

 

Månedens case:

Kommende aktiviteter: 

DIMS kurser / Årskongres:

·         13.-14. juni 2022: DIMS traumekursus, Hvidovre Hospital, Tilmelding: www.sportsmedicin.dk

Øvrige kurser / tilbud:

·         28. februar – 1. marts 2022: Dansk Ultralyddiagnostisk Selskabs 25. kursus i muskuloskeletal ultralyd, Aarhus Universitetshospital (Skejby), Tilmelding: www.duds.dk

·         28.-30. september 2022: Dansk Ultralyddiagnostisk Selskabs 26. kursus i muskuloskeletal ultralyd, Hvidovre Hospital, Tilmelding: www.duds.dk

Rabataftaler:

ARCA (tidligere Crossfit Copenhagen): 369 kr./md i stedet for 469 kr./md. 

Ønsker du at benytte tilbuddet, skal du sende en mail til kontor@arca.dk hvor du skriver at du er DIMS-medlem og vedhæfte et screendump af dette nyhedsbrev eller anden dokumentation for dit DIMS-medlemskab. 

Sportmaster:  15% rabat på alle i forvejen ikke-nedsatte varer i Sportmaster på Østerbro (København) og Sportmaster i Bruuns Galleri (Århus). 

For at opnå rabatten skal du blot oplyse ved kassen, at du er DIMS-medlem

 

 

OJSM: Link til gratis adgang til Orthopedic Journal of Sports Medicine findes her.

 

 

 

VJSM: 33% rabataftale som DIMS medlem – link

 

For yderligere information se vores hjemmeside: www.sportsmedicin.dk

Eller vores Facebook gruppe: “Dansk Idrætsmedicinsk Selskab”

Samt på Instagram

Venlig hilsen

Bestyrelsen