Kære DIMS medlem

På trods af at vi endelig går mod lyser tider med gradvis åbning af samfundet har Yngre Ortopædkirurger Danmark (YODA) desværre været nødt til endnu engang at aflyse deres forårsmøde planlagt d. 7. maj. Temaet til dette møde var foredrag og workshops indenfor idrætsmedicin og -kirurgi hvor en stor del af DIMS bestyrelse skulle være ansvarlige for undervisningen. Temaet har tilsyneladende været populært blandt YODA’s medlemmer idet alle 70 pladser var udsolgt. Heldigvis er der allerede fundet en erstatningsdag (d. 17. september) – så nu håber vi at tredje gang bliver lykkens gang ift. afvikling af forårsmødet.

Diplomer

I forbindelse med at DIMS har skiftet logo har også vores diplomer fået en ’make over’. Såfremt du er diplomlæge og ønsker at få tilsendt et flot udprintet diplom der bekræfter din diplomlægestatus og som vil være egnet til ophængning på kontoret eller klinikken kan et eksemplar gratis fremsendes ved direkte henvendelse til selskabets sekretær (mail@sportsmedicin.dk). 

Nyt pust til nyhedsmailen

Fra maj måned vil du opleve et nyt tiltag til denne nyhedsmail. Vi har nemlig i bestyrelsen besluttet at mailen fremadrettet skal indeholde to nye rubrikker – hhv. ’Månedens case’ og ’Månedens stafet’.

Casen er en mulighed for alle DIMS-medlemmer om at indsende en beskrivelse af en patienthistorie eller forløb og en kort konklusion ledsaget af et eller flere kliniske eller billeddiagnostiske billeder. De specifikke detaljer for omfang m.m. kan findes på vores hjemmeside under fanen ’Nyheder’. Det er vigtigt at pointere, at der SKAL indhentes skriftligt patientsamtykke før indsendelse af case. Ansvaret herfor påhviler casens forfatter(e). Samtykkeark ligger ligeledes på hjemmesiden.

Stafetten er en mulighed for at ét DIMS medlem kan stille et spørgsmål til ét andet medlem som skal svare og sende et nyt spørgsmål afsted til et nyt medlem etc. Spørgsmålet kan være alment eller af specifik idrætsmedicinsk faglig karakter. Hvor det måtte være relevant kan afledte spørgsmål til månedens hovedperson evt. besvares i selskabets Facebookgruppe. Stafetten løber hver måned fraset juli og august hvor der ikke udsendes nyhedsmails.

Særligt indgået aftale med Nordic Strong for DIMS medlemmer i 2021. 

Nordic Strong er et nordisk fitness koncept, som bl.a. ejer og producerer Nordic Traineren (tidligere ThoraxTrainer), en full body trainer, hvis grundbevægelser imiterer langrend.  

Med Nordic Traineren vil du opleve en træning der er skånsom overfor led og muskler, men som på samme tid vil styrke din fysik og udholdenhed. Ligesom langrend – kendt som en af verdens sundeste sportsgrene – vil Nordic Traineren forbedre din VO2Max, et vigtigt element i mange andre sportsgrene. Derved vil regelmæssig træning i Nordic Traineren altså give dig mange fordele i mange andre sportsgrene, såsom cykling, løb eller svømning. Som medlem af DIMS får du et særligt tilbud på 15% ved køb af en Nordic Trainer i 2021, samt en gratis personlig træning af en af Nordic Strong’s trænere. 

Gå ind på www.nordicstrong.com og ved checkout brug rabatkoden DIMS2021. 

Har du andre spørgsmål? Kontakt Nordic Strong på contact@nordicstrong.com eller skriv via deres Instagram www.instagram.com/nordicstrong.com

Kommende aktiviteter: 

DIMS kurser / Årskongres:

  • DIMS Trin 1 Øst (Bispebjerg Hospital) Uge 35 2021 (Tilmelding via hjemmesiden)
  • DIMS Trin 2 (Bispebjerg Hospital) Uge 41 (Tilmelding via hjemmesiden)
  • Scandinavian Sports Medicine Congress / SportsKongres 3.-5. Februar 2022

Øvrige kurser / tilbud:

Rabataftaler:

Nordic Trainer:

Som medlem af DIMS får du et særligt tilbud på 15% ved køb af en Nordic Trainer i 2021, samt en gratis personlig træning af en af Nordic Strong’s trænere. 

Gå ind på www.nordicstrong.com og ved checkout brug rabatkoden DIMS2021. 

Har du andre spørgsmål? Kontakt Nordic Strong på contact@nordicstrong.com eller skriv via deres Instagram www.instagram.com/nordicstrong.com 

ARCA (tidligere Crossfit Copenhagen): 369 kr./md i stedet for 469 kr./md. 

Ønsker du at benytte tilbuddet, skal du sende en mail til kontor@arca.dk, hvor du skriver at du er DIMS-medlem og vedhæfte et screendump af dette nyhedsbrev eller anden dokumentation for dit DIMS-medlemskab. 

Sportmaster:  15% rabat på alle i forvejen ikke-nedsatte varer i Sportmaster på Østerbro (København) og Sportmaster i Bruuns Galleri (Århus). 

For at opnå rabatten skal du blot oplyse ved kassen, at du er DIMS-medlem” 

. OJSM: Link til gratis adgang til Orthopedic Journal of Sports Medicine findes her.

 

. VJSM: 33% rabataftale som DIMS medlem – link

For yderligere information se vores hjemmeside: www.sportsmedicin.dk

Eller vores Facebook gruppe: “Dansk Idrætsmedicinsk Selskab”

Venlig hilsen

Bestyrelsen i DIMS