Kære DIMS medlem

I anledning af at vi har fået en nyt DIMS logo, har vi fået lavet nogle virkelig flotte Craft løbe-T-shirts med det nye DIMS logo på bryst og ryg. Vi har fået lavet både dame- og herremodeller i str. S-M-L. Såfremt du som DIMS-medlem er interesseret i at få en gratis T-shirt, kan denne afhentes i København eller Århus efter nærmere aftale med DIMS’ sekretær på mail@sportsmedicin.dk

Såfremt du benytter dette gode medlemstilbud, opfordrer vi til, at du indsender et billede af dig iført T-shirten (gerne ifm. udøvelse af sport) til brug for DIMS’ social-media kanaler.

Indkaldelse til generalforsamling: Vi har tidligere varslet et eftermiddagssymposium samt generalforsamling d. 5. februar 2021. Set i lyset af Covid-19 status, forsamlingsforbud m.v. har vi i bestyrelsen valgt at afholde generalforsamlingen som et digitalt møde på Zoom med start kl. 16.00. Detaljer, link m.v. vil sammen med dagsordenen blive udsendt medio januar 2021.

Grundet de ovenfor nævnte Covid-19-udfordringer har DIMS uddannelsesudvalg set sig nødsaget til at aflyse det forestående DIMS diplomkursus Trin 1 Vest med planlagt afholdelse i uge 11 2021. Uddannelsesudvalget håber at kunne afholde kurset i efteråret 2021. Mere info herom i kommende nyhedsbreve og på selskabets hjemmeside.

Qua DIMS’ aftale med Ortopaedic Journal of Sports Medicine (SAGE Publishing) har vi fået tilbudt en rabat-aftale på 33% på det nystartede videotidsskrift ’Video Journal of Sports Medicine’ (VJSM). VJSM fokuserer på videobaseret undervisning og læring indenfor operationsteknikker, rehabilitering, undersøgelsesteknik m.v. I modsætning til uredigerede videoplatforme som fx YouTube, er VJSM et peer-reviewed tidsskrift, og hver artikel vil være fuldt citérbar og søgbar med en offentliggjort DOI. For yderligere info se her.

Kommende aktiviteter: 

DIMS kurser / Årskongres:

  • DIMS eftermiddagsmøde, generalforsamling og middag, København, 5. februar 2021

Øvrige kurser / tilbud:

Rabataftaler:

ARCA (tidligere Crossfit Copenhagen): 369 kr./md i stedet for 469 kr./md. 

Ønsker du at benytte tilbuddet, skal du sende en mail til kontor@arca.dk, hvor du skriver at du er DIMS-medlem og vedhæfte et screendump af dette nyhedsbrev eller anden dokumentation for dit DIMS-medlemskab. 

Sportmaster:  15% rabat på alle i forvejen ikke-nedsatte varer i Sportmaster på Østerbro (København) og Sportmaster i Bruuns Galleri (Århus). 

For at opnå rabatten skal du blot oplyse ved kassen, at du er DIMS-medlem. 

  OJSM: Link til gratis adgang til Orthopedic Journal of Sports Medicine findes her.

VJSM: 33% rabataftale som DIMS medlem – link

For yderligere information, se vores hjemmeside: www.sportsmedicin.dk

Eller vores Facebookgruppe: “Dansk Idrætsmedicinsk Selskab”

Venlig hilsen samt et ønske om et godt og coronafrit nytår

Bestyrelsen i DIMS